Se curata cartofii, se feliaza si se clatesc cu apa rece. Se toarna peste ei condimentele de cartofi 100% naturale, se amesteca si se pune jumatate din cantitatea lor intr-o tava care s-a uns in prealabil cu unt si s-a presarat faina peste unt sa nu se prinda mancarea.
Se feliaza bacon-ul si se asaza peste cartofi, se asaza un rand de felii de branza de vaci inchegata, alt rand de cartofi feliati.
Se pun intr-un vas ouale, smantana, sare, se omogenizeaza si se toarna in tava peste cartofi, se presara cascaval din plin si maghiran uscat 100% natural si se da tava la cuptor pentru circa o ora. Cand se rumeneste frumos deasupra, este semn ca este gata, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se racoreasca putin, apoi se taie bucati, se serveste cu ketchup dulce sau iute, dupa preferinte.
Sa aveti pofta, dragilor!
Am folosit branza inchegata de vaci fiindca are proprietatea de a se topi la temperatura ridicata, plus ca este si foarte buna la gust.
Nu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti