Canelloni

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg carne tocata
  • - 1 ceapa mare rasa (sau 2 mai mici)
  • - praf de usturoi
  • - patrunjel tocat
  • - sare, piper
  • - 2 linguri faina de porumb amestecate in 2 pahare de lapte
  • - putin suc de rosii (sa coloreze foarte putin carnea)
  • - in jur de 25 clatite gata facute neindulcite (cu un praf de sare)
  • - putin ketchup
  • - cascaval ras ( sau alta branza pe care o aveti in casa)

Mod de preparare

Se caleste carnea tocata cu ceapa pana se evapora lichidul pe care-l lasa carnea;Se adauga usturoiul,patrunjelul,piperul,sarea.

Se adauga apoi cele 2 linguri de faina de porumb dizolvate in lapte.Se mai lasa putin pe foc.
Se umplu clatitele cu amestecul rezultat.
Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa