Canelloni

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 kg carne tocata
  • - 1 ceapa mare rasa (sau 2 mai mici)
  • - praf de usturoi
  • - patrunjel tocat
  • - sare, piper
  • - 2 linguri faina de porumb amestecate in 2 pahare de lapte
  • - putin suc de rosii (sa coloreze foarte putin carnea)
  • - in jur de 25 clatite gata facute neindulcite (cu un praf de sare)
  • - putin ketchup
  • - cascaval ras ( sau alta branza pe care o aveti in casa)

Mod de preparare

Se caleste carnea tocata cu ceapa pana se evapora lichidul pe care-l lasa carnea;Se adauga usturoiul,patrunjelul,piperul,sarea.

Se adauga apoi cele 2 linguri de faina de porumb dizolvate in lapte.Se mai lasa putin pe foc.
Se umplu clatitele cu amestecul rezultat.
Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...