Burger cu cartofi copti

Portii
5
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 grame carne vita
  • 5 chifle
  • 50 grame unt
  • 2 cepe albe
  • 5 roșii
  • 3 castraveți murati
  • 1 salata creață
  • sare
  • piper
  • muștar
  • maioneza
  • ketchup
  • 10 cartofi

Mod de preparare

Cartofii se spala bine, se taie fasii groase si se pun intr-un bol, împreuna cu condimentele, iar apoi se pun in tava si se dau la copt. Roșiile se spală si se taie fasii, la fel si castraveții, salata se spală si se rupe câte o frunza. Carnea se da prin masina de tocat, iar ceapa se taie fasii si se pune la prajit; după ce s-a prajit ceapa, se adauga peste carne si se condimentează foarte bine; după ce carnea e gata, se formează bile din ea, groase de un deget jumate si se pun la fript pe gratar.
Chiflele se taie in 2 si se pun pe gratar pana se rumenesc, apoi se ung cu unt, iar apoi se pune o frunza de salata, carnea, muștarul si ketchupul, câteva felii de roșii si castraveți murati.
Cartofii se scot de la cuptor si se pun in farfurie langa burger.
Pofta buna!

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)