Cartofii se spala bine, se taie fasii groase si se pun intr-un bol, împreuna cu condimentele, iar apoi se pun in tava si se dau la copt. Roșiile se spală si se taie fasii, la fel si castraveții, salata se spală si se rupe câte o frunza. Carnea se da prin masina de tocat, iar ceapa se taie fasii si se pune la prajit; după ce s-a prajit ceapa, se adauga peste carne si se condimentează foarte bine; după ce carnea e gata, se formează bile din ea, groase de un deget jumate si se pun la fript pe gratar.
Chiflele se taie in 2 si se pun pe gratar pana se rumenesc, apoi se ung cu unt, iar apoi se pune o frunza de salata, carnea, muștarul si ketchupul, câteva felii de roșii si castraveți murati.
Cartofii se scot de la cuptor si se pun in farfurie langa burger.
Pofta buna!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj