Bulz (Cocolosi cu Branza)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr faina malai
  • 1 l apa
  • sare
  • 250 gr branza de burduf
  • 200 gr carnat afumat

Mod de preparare

Carnatul il prajim.
Punem apa la fiert cu un pic de sare. Cand clocoteste turnam faina de malai si o lasam sa fiarba 15 minute. Dupa ce a fiert frecam bine faina cu apa ramasa pana obtinem o mamaliga vartoasa.

Asezam vasul inapoi pe foc pana incepe sa fiarba apoi rasturnam mamaliga pe un suport de lemn (sau plastic). Taiem mamaliga in bucati de marimea unui pumn.

Pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei punem bucatile de mamaliga taiate si le presam sa iasa felii de circa 2 cm grosime. In mijloc asezam branza de burduf si cate o bucatica de carnat prajit.

Din mamaliga astfel pregatita facem cocoloase (bile)apoi le asezam intr-o tava unsa cu putin ulei si le dam in cuptorul incins in prealabil pentru circa 15 minute.

Se servesc calzi cu smantana, iaurt, lapte prins dupa preferinta fiecaruia.

Sunt mult mai gustosi daca cocoloasele de mamaliga le prajiti pe gratar deasupra jarului.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza

Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti