Tăiem ceapa foarte mărunt, castraveții si amestecăm cu carnea tocata. Adăugăm sare si piper, frunze de pătrunjel toate mărunt si 3 linguri de capere. Separat, facem maioneza dintr-un ou, apoi cu maioneza obtinuta amestecăm cu 2-3 linguri ketchup si ne lăsăm pt decor putin din sos; restul de sos amestecăm cu compozitia facuta mai sus. Tăiem cartofii foarte fin si ii punem la prăjit, apoi ii scoatem la scurs pe un prosop de bucătărie ca să absoarbă uleiul. Punem in uleiul încins si 3 linguri de capere ca sa se prajeasca si le punem si pe ele la scurs. Apoi dupa ce compozitia pt tartar e facuta, ne apucăm de aranjatul in farfurie. Asezam tartarul presărat, capere, frunze de pătrunjel, iar pe centru, un galbenus de ou crud pentru a-i da preparatului cremozitate. Asezam cartofii si putin sos. Facem niste bruschete si totul se serveste cu multă dragoste ! Pofta buna !
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti