Ardeii se spala se curata de cotoare si se lasa sa se stoarca de eventuala apa cu capul in jos.
Pentru umplututa se caleste in putin ulei ceapa taiata marunt adaugam orezul si condimentele (sare, piper, cimbru si marar, pasta de ardei) iar la urma carnea tocata si cele doua oua.Se amesteca bine apoi se umplu ardeii cu acesta compozitie se pun intr-o oala mai inalta si se pune 1 cana cu apa.Se pun pe foc pana da intr-un clocot si apoi se pune bulionul si putin cimbru.Se fierbe la foc mic cam 45-50 minute. Se pot servi cu smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.