Fierbeti andivele in apa cu sare si o felie de lamaie. Cand sunt fierte (incercati cu un cutit ascutit), puneti la scurs, e bine sa nu fie imbibate cu apa.
Ungeti cu unt o tava de cuptor adanca sau un vas termorezistent. Fiecare andiva se ruleaza in jambon si se aseaza in tava.
Separat se pregateste un bechamel cu unt topit, sare, piper, faina si lapte. Untul se topeste se presara sarea, piperul se adauga faina, se amesteca bine cu un tel si treptat se pune laptele caldut se lasa sa se intareasca amestecand ca sa nu se prinda de vas. La final se pune nucusoara.
Se varsa sosul peste andive, se presoara branza rasa, se da la cuptor ~10-15 min.
Pofta buna!
Se serveste cu orez natur sau cu cartodi fierti.
Am zis sa facem o mica pauza de ''porcarii'' si-am dat-o pe-un mixt de peste, niste mamaliga si mujdei.....
Mixt de peste prajit in tuciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.