Smoothie de Banane cu Spanac

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 banane
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 50 grame spanac baby
  • 50 grame salatica (valerianella, fetica) 1 lingurita pasta de susan (tahini) 250 ml apa plata

Mod de preparare

Spanacul si salatica se spala sub jet de apa rece, dupa care se lasa la scurs intr-o sita.
Bananele se decojesc si se taie rondele.
Se introduc ingredientele solide in cana blenderului personal Breville Blendactive Pro (bananele, pasta de tahini, frunzele de spanac si salatica).
Se adauga zeama de lamaie si apa.
Se monteaza lamele si se asaza cana pe motorul blenderului.
Se mixeaza cateva sec. Pana se obtine un smoothie cremos si foarte frumos colorat.
Se demonteaza cana din aparat, se adauga capacul special si se ia la drum!
Pofta buna!
Acest smoothie se serveste imediat, sau se poate pastra la rece max 2 ore pana in momentul servirii, altfel existand riscul oxidarii sale.
Acest smoothie este perfect pentru un plus de energie si vitalitate cand te asteapta o zi lunga (1 banana confera energie organismului pentru 2 ore, de ex.). Pe langa gustul cu totul special pe care acest smoothie il are, merita mentionat continutul ridicat de antioxidanti si fier pe care il au frunzele verzi.
Blenderul personal Breville Blend Active Pro folosit la prepararea acestui smoothie delicios asigura ajutorul perfect in momentele cand suntem pe fuga (smoothie este gata in cateva secunde), dar si lasa curatenie in jurul lui (smoothie se prepara direct in cana, pe care o iei cu tine, deci nu mai mai pierzi timpul cu spalatul recipientelor).

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu capsuni

M-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.

Desert tort cu capsuni
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj