Vinete Acordeon

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 vinete
  • - 50 g cascaval
  • - 2 rosii
  • - sare
  • - ulei de masline

Mod de preparare

Preparare:
Se spala vinetele se usuca si se taie capetele, eu am taiat doar partea unde este codita.
Cascavalul se taie felii subtiri la fel si rosiile.

Se taie vinetele tip acordeon avand grija sa lasam un centimetru de la baza.

Se intercaleaza felii de cascaval si rosii se umplu bine dupa care se presara cu sare.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt daupa care se stropesc cu un pic de ulei.

Se coc la 200° pentru 50 min.
Delicioase!!!

Pentru cine prefera un gust mai bogat se pot pune si felii de prosciutto cotto sau sunca de praga.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rulada din carne tocata cu legume

E un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva...

Aperitiv rulada din carne tocata cu legume
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti