Tocanita de Cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura de boia dulce
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pasta de tomate

Mod de preparare

Se caleste ceapa cu putina apa, ulei, vegeta si boia de ardei.
Se adauga cartofi taiati in patru. Se adauga apa doar cat sa treaca putin peste cartofi si se fierb. La sfarsit se adauga o lingura de bulion si o lingura de faina, dizolvate in putina apa rece si se mai da cateva clocote. Dupa ce oprim focul, se pune verdeata tocata marunt.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Muffins cu visine

Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...

Muffins cu visine
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti