Jumatate din cantitatea de unt, se pune la foc, cand e topit, se adauga ceapa taiata marunt. Dupa 1-2 minute, se adauga, orezul, care se las ala prajit. Dupa care se stinge cu putin apa sau supa si se lasa la fiert.
Se amesteca foarte des, iar apa se adauga putin cate putin, pana cand orezul e facut aproape de tot. Cand orezul e apropae facut, se dizolva pliculetul de sofran in apa si se toarna peste. Se amesteca bine, se adauga si retutl de unt, catelul de usturoi taiat marunt si foaia de dafin.
Se lasa la foc pana cand orezul e facut bine. In cazul in care mai e nevoie de apa se mai adauga putina. Dupa ce opreste focul, se adauga formaggio.
Se poate servii simplu sau cu o friptura pe langa.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti