Piure de Cartofi Gratinat

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 400 g ciuperci variate fripte
  • 4 lingurite de migdale tocate
  • 40 g branza rasa light
  • lapte slab si ulei de masline

Mod de preparare

Se fierb cartofii, apoi se prepara un piure. Amestecati cu ulei si lapte pana piureul devine moale. Feliati ciupercile si adaugati-le in piure. Se pune piureul intr-o tava de cuptor se presara casul si migdalele rase. Se introduce tava la cuptor pana cand se rumenesc
Se serveste cald ca garnitura sau pentru femeile la dieta gol.

NUMAI 170kcal.

POFTA BUNA

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...