Piure cu patrunjel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g cartofi
  • 150 ml lapte
  • 75 g unt
  • cateva fire de patrunjel proaspat
  • tocat

Mod de preparare

Curatati de coaja si taiati cuburi cartofi cu coaja alba. Fierbeti-i in apa cu sare timp de 25 de minute, pana se patrund complet, si apoi scurgeti-i de apa. Incalziti 150 ml lapte si 75 g unt si adaugati cartofii, pe care ii zdrobiti cu furculita sau cu un tel, dar nu mai mult de 1 minut, pentru ca devin pastosi. Puneti sare si piper dupa gust si adaugati cateva fire de patrunjel proaspat, tocat.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de cruditati cu ou fiert

Ce ziceti de o salata gata in doar cateva minute fara sa mai fie nevoie sa feliati manual? Ia uitati aici ce minunatie am eu,...

Salata de cruditati cu ou fiert
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj