Pireu de Ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -600 g ciuperci;
  • -200 ml lapte;
  • -150 g ceapa;
  • -80 ml ulei (5 linguri);
  • -200 g paine;
  • -200 g smantana;
  • -sare;
  • -piper;
  • -marar sau patrunjel, tocat marunt;

Mod de preparare

Ciupercile spalate, curatate, se taie felii subtiri. Se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt, in ulei incins. Se adauga verdeata si se ia vasul imediat de pe foc, apoi se lasa sa se raceasca.

Se dau prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in lapte si stoarsa bine. Se potriveste de sare si piper.

POFTA BUNA!
Se serveste cu smantana sau crochete de cascaval.
Incalzit, poate fi o garnitura la preparatele din carne.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...