Orez Gratinat (Reteta Chinezeasca)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -orez fiert, al dente si scurs
  • -cascaval, taiat cubulete
  • -sunca, taiata cubulete
  • -ardei gras, colorat
  • -piper alb
  • -sare
  • -3 oua
  • -1 legatura de ceapa verde
  • -ciuperci feliate, calite
  • -unt

Mod de preparare

Caliti in unt incins sunca taiata cubulete, apoi ardeiul taiat julien sau in bucati mai mici.

Separat, faceti o omleta condimentata cu sare si piper, apoi rupeti-o in bucati mai mari.

Adaugati in vasul cu sunca si ardei, urmat de orezul scurs, ciupercile calite, omogenizati si potriviti dupa gust, cu sare si piper.

La sfarsit, inglobati cubuletele de cascaval, ceapa verde, taiata rondele si lasati pe foc cateva minute, amestecand continuu, sau pana ce cascavalul doar incepe sa se topeasca.

Serviti cat este cald, ca garnitura sau ca mancare de sine statatoare.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...