Mancarica de Orez cu Legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceasca de orez
  • 2-3 cartofi potriviti
  • 2 vinete
  • 1 morcov
  • o capatana de usturoi
  • 2-3 rosii
  • 2-3 cepe potrivite
  • 1/2 kg de fasole verde
  • ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta

Mod de preparare

Intr-o oala se pune apa la fiert si cand da in clocot se pune fasolea verde, curatata si spalata in prealabil, dupa care se pun celelalte legume. In timp ce fierb toate legumele, se face un sos din ceapa toicata marunt, cateii de usturoi taiati cu cutitul si rosiile. In acelasi timp punem la fiert si orezul.

Dupa ce au fiert legumele, se sareaza, pipereaza si se adauga vegeta dupa gust.
Se servesc calde si se poate adauga ca si garnitura la friptura, peste sau cu oua prajite ochi.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.