Mamaliga Reciclata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Mamaliga veche de 2 zile
  • resturi de friptura taiate cuburele
  • resturi de slaninuta
  • taiata cuburele
  • circa 50 gr parmesan
  • circa 70 gr mozzarella
  • 150 gr branza de vaci
  • 50 gr telemea de vaci
  • 3-4 linguri de smantana
  • sare daca mai este cazul

Mod de preparare

Slanina o prajim putintel si o lasam deoparte, restul de friptura il taiem cuburele, branzeturile le dam pe razatoare.
Pregatim un vas termorezistent, punem pe fundul vasului, putin din slaninuta fripta si putintel din unsoarea lasata, apoi luam un bot de mamaliga si dam pe razatoarea de mere. Asezam intr-un strat in vasul pregatit.

Aduagam un strat de carne amestecata cu slaninuta si cu putina branzica dupa care acoperim cu un strat de mamaliga din nou. Peste mamaliga punem branza de vaca, intindem in strat uniform, apoi presaram putin parmesan si mozzarella precum si cateva linguri de smantanuta.

Acoperim cu un alt strat de mamaliga rasa, deasupra putin parmesan, telemea si smantana si dam la cuptorul preancalzit la temperatura mare, pentru circa 20 de minue sau pana e patrunsa bine de caldura. Servim ca atara, cu un plus de smantana si branza telemea

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti