Mamaliga delicioasa cu cascaval

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aprox 1 l apa fiarta,
  • aprox 300 g malai,
  • 350-400 g cascaval,
  • un praf de sare fina,
  • 2-3 linguri de zahar

Mod de preparare

Se face o mamaliga ca la carte, din apa, malai, sare. Spre sfarsitul fiertului adaugati si 2-3 linguri de zahar, si cascavalul taiat cubulete mai mari.

Amestecati astfel incat cascavalul sa se inmoaie si sa se intinda.
Cu ajutorul unui polonic serviti pe fiecare farfurie, alaturi de un cubulet de unt, sau un pic de smantana.

Puteti sa o folositi ca garnitura, desi e atat de delicioasa incat veti dori sa o mancati asa, pur si simplu...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.