Mamaliga cu Patru Feluri de Branza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -mamaliga facuta
  • -500 g branza de vaci
  • -1 ceapa tocata marunt
  • -1 legatura patrunjel verde, tocat marunt
  • -2 linguri pasta de tomate
  • -cascaval ras
  • -unt

Mod de preparare

Impartiti branza de vaci in 3 boluri si combinati-o, pe una cu ceapa, pe alta cu patrunjel verde si pe ultima cu pasta de tomate. Omogenizati bine.

Puneti un strat de mamaliga intr-un vas termorezistent uns cu unt, apoi nivelati. Impartiti imaginar suprafata mamaligii in patru si asezati in fiecare sfert cate un fel de branza pregatita, inclusiv cascaval ras.

Acoperiti totul cu un alt strat de mamaliga, nivelati si presarati generos, deasupra, cascaval ras.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru aproximativ 15 min sau pana ce cascavalul este topit.

Serviti cald, portionat, alaturi de o cana cu lapte acru (iaurt, chefir, sana, dupa dorinta).

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza

Nu o sa inteleg niciodata cum la fast-food-uri se pot indesa o gramada de ingrediente intr-o chifla foarte mica. Nu stiu de...

Sandvis cu salam, cartofi prajiti si varza
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti