Feliati ciupercile curatate.
Puneti-le intr-un vas termorezistent uns cu unt / ulei.
Condimentati cu sare si piper, dupa gust.
Radeti deasupra 150 g de cascaval.
Separat, bateti ouale impreuna cu smantana si condimentati cu sare si piper.
Turnati uniform peste stratul de ciuperci si presarati deasupra restul de cascaval ras.
Dati la cuptorul incins pentru cca 30 min, la 180 grade sau pana ce cascavalul este topit si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.
Serviti cat este cald, simplu sau langa carne la gratar, friptura, carnati prajiti, etc.
In week-endul trecut am participat la picnicul bucatarasilor, desfasurat in parcul Lumea copiilor si unde ne-au facut o...
Rulouri aperitiv, cu crema de branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.