Curatati si spalati bine, in mai multe ape, frunzele de spanac.
Lasati-le la infuzat, 3 min, intr-o oala cu capac, in apa clocotita cu sare. Scurgeti, pastrand o parte din zeama si treceti imediat spanacul sub un jet de apa rece. In felul acesta, spanacul se va inmuia destul, ramane verde frumos, usor crocant si ce este mai important, nu-si pierde in apa constituentii. Tocati grosier.
Separat, fierbeti in apa sarata, 20 min, cartofii curatati si taiati cubulete.
Scurgeti si pasati imediat, adaugand untul si laptele cald.
Amestecati cu usturoiul, spanacul si atata zeama in care a fiert acesta, cat sa obtineti consistenta dorita la piure.
Condimentati cu sare, piper, nucsoara pudra (optional), dupa gust.
Serviti cald, ca garnitura.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.