Ciupercute Gratinate cu Smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ciuperci champignon
  • ulei de masline
  • piper
  • sare
  • un pahar de smantana
  • usturoi
  • marar verde

Mod de preparare

Se spala cipercile, se aseaza intr-o tava, se stropesc cu ulei de masline si se presara putina sare, apoi se baga la cuptor cam 30 de minute, pana se inmoaie si se inchid la culoare.

Separat se face un sos din smantana, usturoi pisat si marar, condimentat dupa gust cu sare si piper.

Cand ciupercile sunt gata, se pun pe un platou si se servesc cu sosul alb.

Pofta buna!
Se servesc alaturi de carne alba la gratar, sau file de peste pane.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti