Ciuperci Umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • o ceapa rosie
  • 1 ardei
  • 10 ciuperci champignon
  • 200 gr branza de burduf
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 l-ri pasta de rosii
  • masline negre
  • 1 l-ra ulei

Mod de preparare

Se pregateste umplutura din morcov ras, ceapa si ardeiul taiate marunt care se calesc putin in ulei apoi se adauga branza si se stinge focul.

Ciupercile se curata si se spala bine apoi se umplu cu varf, se condimenteaza sei se presara verdeata.

In tava cu ciuperci se adauga maslinele si lichidul format din vin, bulion si apa, pana la umplutura.

Se dau la cuptor cam 30 de min.

Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.