Se pregateste umplutura din morcov ras, ceapa si ardeiul taiate marunt care se calesc putin in ulei apoi se adauga branza si se stinge focul.
Ciupercile se curata si se spala bine apoi se umplu cu varf, se condimenteaza sei se presara verdeata.
In tava cu ciuperci se adauga maslinele si lichidul format din vin, bulion si apa, pana la umplutura.
Se dau la cuptor cam 30 de min.
Pofta buna!
Cu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti