Ciuperci cu Sos de Lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg ciuperci
  • 200 ml ulei
  • 50 ml vin
  • 500 g ceapa
  • 100 g verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

-se prajesc ciupercile impreuna cu ceapa taiata marunt, peste care se toarna din cand in cand, cate putina apa, dupa care se acopera inabusindu-se
-se adauga restul de ingrediente si se potriveste de sare
Se serveste cu lamaie.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.