Cascaval Prajit Umplut

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr cascaval
  • 150 gr orez
  • sare
  • delikat
  • piper alb macinat
  • 50 gr unt (margarina)

Mod de preparare

Orezul spalat si scurs il prajim pe cei 50 gr unt incins, pana devine alb sidefiu, apoi punem peste orez apa (luam ca masura o cana pentru orez, asa vom stii ca trebuie sa punem 2 cani de apa. Folosim aceeasi cana si pentru apa si pentru orez). Condimentam cu sare si piper dupa gust si lasam la fiert la foc mic acoperit cu capac pana scade apa.

Cascavalul il dam pe razatoarea mica. Punem tigaia de teflon la incalzit dupa care presaram in ea cascaval ras cat sa acopere fundul tigaii. Pe jumate din cascavalul topit(prajit) puneti orez fiert. Cealalta jumatate al cascavalului prajit il pliati peste umplutura apoi prin rasturnare asezati cascavalul pe farfurie.

Pofta buna! ! ! !


Acest tip de cascaval merge foarte bine alaturi de frigarui, sau diverse fripturi.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu branza si dulceata de prune

Vă invit să încercați o prăjitură rapidă și delicioasă. Puteți folosi orice tip de gem sau dulceață.

Desert prajitura cu branza si dulceata de prune
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj