Cartofi Taranesti III

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi 1 kg
  • delicat dupa gust
  • 1 ceapa mare
  • 200g kaizer
  • becon sau costita afumata
  • patrunjel
  • ulei 30 ml

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala, se taie ca pt cartofi natur si se pun la fiert. Ceapa se taie pestisor, kaizerul julien.

Intr-o tigaie se pune kaizerul la prajit in ulei cind e aproape prajit se adauga ceapa si se caleste pine devine sticloasa. Aruncam cartofii peste si un polonic din zeama in care au fiert cartofi, lasam sa scada si avem grija sa nu se afume sau sa se prinda. Punem delikat dupa gust si cind oprim focul aruncam patrunjelul tocat deasupra. . .

Pofta buna!

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti