Cartofi Taranesti III

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi 1 kg
  • delicat dupa gust
  • 1 ceapa mare
  • 200g kaizer
  • becon sau costita afumata
  • patrunjel
  • ulei 30 ml

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala, se taie ca pt cartofi natur si se pun la fiert. Ceapa se taie pestisor, kaizerul julien.

Intr-o tigaie se pune kaizerul la prajit in ulei cind e aproape prajit se adauga ceapa si se caleste pine devine sticloasa. Aruncam cartofii peste si un polonic din zeama in care au fiert cartofi, lasam sa scada si avem grija sa nu se afume sau sa se prinda. Punem delikat dupa gust si cind oprim focul aruncam patrunjelul tocat deasupra. . .

Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.