Cartofi copti

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Se incalzeste cuptorul (225 grade C). Se curata cartofii, care trebuie sa fie de aceeasi marime. Se ia fiecare cartof, se pune intr-o lingura de lemn si se taie in felii subtiri, dar nu de tot (cutitul sa se opreasca in marginea lingurii). Cartofii astfel taiati se pun cu partea taiata in sus intr-o forma unsa cu unt. Se ung cu unt si se coc in cuptor, la mijloc, cam 45 minute, pina au capatat culoare si sint moi. Se ung cartofii cu unt de citeva ori in timpul coacerii. Se presara cu sare si pesmet spre sfirsitul coacerii.

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

    Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

    Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

    Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

    Prajitura pufoasa cu piersici

    Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

    Parteneri
    Culinar.RO

    Prajitura cu ciocolata si zmeura

    Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

    Prajitura cu ciocolata si zmeura
    Gustos.RO

    Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

    Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

    Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa