Intr-o tigaie mai mare se pune untul si se caleste amestecul de legume congelat la foc iute (nu decongelati inainte). In timp ce se inabusa legumele, se adauga sare si piper dupa gust. Dupa 15 minute se pune 1/2 cescuta de apa si se lasa sa fiarba cam 5 minute (pana se absoarbe apa).
Intr-un vas de mixer se prepara un sos din 2 oua si 1 cescuta de smantana la care se adauga cascavalul ras. Acest sos se toarna uniform peste amestecul de legume si se introduce in cuptorul preincins cam 20-25 minute pana se patrund si legumele.
Aceasta garnitura se poate servi la orice gratar sau preparate din peste. Arata si foarte bine, pentru ca este colorat de la multitudinea de legume:)
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.