Sos Alb de Pui cu Usturoi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -carne de pui (eu am pus piept)
  • -cascaval ras
  • -smantana
  • -putin lapte
  • -cativa catei de usturoi pisati
  • -vegeta, piper
  • -patrunjel tocat

Mod de preparare

In putin ulei incins se pune puiul taiat bucatele si se lasa pana se rumeneste. Se adauga usturoiul, apoi laptele si se lasa putin in lapte. Apoi se adauga cascavalul, vegeta, piper, patrunjel si la sfarsit smantana si se amesteca bine cateva secunde dupa care se ia de pe foc.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.