Rulouri de Carne cu Branza Topita si Sunca Presata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitatile de ingrediente se pun in functie de numarul de rulouri dorit
  • piept de pui
  • branza topita felii
  • sunca presata
  • delikat
  • sare
  • boia
  • piper
  • toate se pun dupa gust
  • ulei pentru prajit
  • se pune mai mult in asa fel incat rulourile sa fie depasite de ulei
  • folie de aluminiu

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie feliute subtiri si se bate ca pentru snitele. Se ia cate o bucatica de piept de pui, se condimenteaza dupa gust, se pune o feliuta de sunca presata si o felie de branza topita.
Cele trei componente se ruleaza intr-o bucata de folie de aluminiu, precum salamul de biscuiti, strangand bine capetele.

Dupa ce le-am facut pe toate, acestea se prajesc intr-o cratita cu mult ulei, la foc potrivit.
La inceput acestea o sa fie pe fundul cratitei, iar cu timpul o sa pluteasca pe deasupra uleiului. Cand incep sa pluteasca se mai lasa putin si se scot pe un platou.
Se mai lasa cateva minute si se desface folia de aluminiu.
Se aseaza pe farfurie alaturi de garnitura dorita. Eu am pus langa sos de castraveti murati.
Se servesc calde.

Pofta buna!!!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa