Pulpe de Pui Fragede (in Folie de Aluminiu)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -pulpe de pui
  • -ulei
  • -otet
  • -o ceapa
  • -o capatana de usturoi
  • -condimente (sare, piper, boia dulce)
  • -folie de aluminiu

Mod de preparare

Se spala pulpele, se taie si se cresteaza cu cutitul. Dupa care se condimenteaza si se aseaza individual intr-o bucata de folie, peste fiecare bucata se pune o lingurita de otet si una de ulei, usturoiul taiat feliute si ceapa solzisori.

La sfarsit se strange ca un saculet folia de aluminiu(fara sa se vada carnea) si se aseaza intr-o tava cu fata in sus. Se coace la foc potrivit. Spre sfarsit se poate deschide putin folia daca doriti sa fie mai rumena.

Se serveste cu orice garnitura dupa preferinta.
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mere umplute cu fulgi de ovaz

Reteta romaneasca

Desert mere umplute cu fulgi de ovaz
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj