Pulpa de Curcan cu Lamaie si Vin Alb

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o pulpa din curcan
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • cimbru
  • 1 lamaie
  • 1 pahar vin alb sau rose
  • morocovi
  • ceapa
  • suc de la 1 lamaie

Mod de preparare

Se pune pulpa in tava, se asezoneaza cu mirodenii, alaturi se aseaza morcovii, ceapa, vinul alb, sucul de la lamaie si eventual putin apa. Se lasa in cuptor 3 ore, la 160 grade, acoperita cu hartie de copt, daca aveti termometru in cuptor este mai simplu pt ca atunci aflati exact cand este gata carnea.

La sfarsit mai lasati fara hartie, inca 15 minute la temp mai mare sa se rumeneasca pulpa, este mega speciala la gust, eu am asezat deasupra felii de lamaie si am mai lasat la cuptor inca 10 minute
Carnea este foarte cremoasa
Cu un vin bun!

* eu am avut de casa, mare cat tava

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Cozonac cu rahat si nuca

A fost foarte laudat acest cozonac ,a iesit perfect !Paste Fericit!>:D

Cozonac cu rahat si nuca
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.