Pui cu Cocos si Salata de Castraveti

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un piept de pui file
  • - doua albusuri
  • - 5 linguri cocos deshidratat
  • - ulei de masline
  • - delikat
  • Pentru salata:
  • - o ceapa rosie
  • - un castravete
  • - ulei de masline
  • - sare si otet dupa gust

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 190 grade. Se asezoneaza albusul si fileurile de pui cu delikat. Se inmoaie puiul in albusul batut, apoi se da prin cocos si se pun in tava unsa cu putin ulei de masline, se da la cuptor pentru 20-25 minute pana prinde crusta aurie.

Intre timp se taie castravetele felii, se aseaza intr-o strecuratoare se presara putina sare si se lasa la scurs 5 minute. Se inlatura excesul de zeama cu un prosop de bucatarie, apoi se amesteca intr-un bol cu ceapa rosie feliata subtire, se asezoneaza cu ulei de masline si otet.

Pe farfuria in care servim se aseaza salata de castraveti, apoi feliile de pui cu cocos deasupra.
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu mousse de ciocolata

Tort cu mousse de ciocolata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj