Prepelita cu Vin

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 2 portii (2 prepelite de portie) 4 prepelite decongelate
  • 1 ceasca orez proaspat
  • 50 ml vin de Madeira
  • ½ ceasca struguri
  • ½ ceasca migdale taiate solzisori
  • ¼ lingurita ghimber tocat
  • ¼ lingurita cuisoare tocate
  • 4 linguri unt
  • Sare si piper
  • dupa gust
  • 50 ml concentrat de suc de portocale
  • incalzit

Mod de preparare

Puneti orezul, vinul, strugurii, migdalele, ghimbirul, cuisoarele si untul intr-un bol de sticla si dati-le la cuptorul cu microunde timp de 3 min.

Amestecati bine si impanati prepelite uniform cu amestecul de orez. Puneti-le intr-o tava de placinte de 25 cm sau intr-un platou similar si puneti platoul pe polita superioara.

Pulverizati ulei si gatiti la 205 grade c timp de 20 min. Intoarceti prepelitele, pulverizati ulei si dati-le la cuptor inca 15 min. Puneti-le pe platou, turnati peste ele suc de portocale si serviti.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.