Mustaros szelet (Felia cu mustar)

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente ptr 4 persoane :
  • 4 felii de carne porc (ceafa, cotlet sau pulpa)
  • 1 pahar de smantana (250 gr)
  • 100 gr cascaval razuit
  • 4 lingurite sanatoase de mustar
  • 4 catei de usturoi
  • codiment ptr gratar(Fusch)
  • delikat
  • faina
  • ulei

Mod de preparare

Feliile de carne se bat nu prea subtiri, se condimenteaza cu codimentele de gratar, sare, piper se dau prin faina si se prajesc in ulei,dupa care le asezam intr-un vas. Usturoiul piasat (sau taiat marunt) se caleste pe un pic de ulei (4-5 linguri) si se pune peste carnea prajita cu ulei cu tot. Se adauga 150 ml apa. Pe fiecare bucata de carne punem o lingurita mai mare de mustar si il intindem pe carne, apoi smantana o amestecam cu 1 ligurita de delikat si o turnam peste carne. La urma adaugam cascavalul razuit, acoperim vasul cu folie de aluminiu si o bagam la cuptor ptr. 15 min., dupa care luam folia de pe el si-l mai lasam in cuptor pana se rumeneste deasupra.

Se serveste cu orez fiert amestecat cu porumb dulce.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.