Carnea batuta felii subtiri,trecuta prin faina se pune la prajit in 50 gr.unt. Se rumenesc pe ambele parti ,se stropeste cu cognacul si se flambeaza.Se pune sare si piper dupa gust.
Se acopera si se lasa la calit.Se adauga untul ramas, putin vin alb, jumatate pahar vin alb, jumatate pahar baza supa si abundent ulei cu trufe negre.
Pe un platou se pun feliile de carne, garnitura de cartofi sau legume, si desupra cateva felii de trufe.
Noroc cu provocările, așa mai postez și eu ceva rețete :D Glumesc ;) În ultimele două luni, au fost evenimente mai...
Cosulete cu cirese și crema de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.