Muschiulet de vita cu picaturi de ulei cu trufe negre

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane:
  • 6 felii muschiulet vita
  • 100 gr Unt
  • un catel usturoi
  • cognac sau brandy
  • faina,
  • sare, piper, vin alb,
  • baza supa de carne
  • ulei cu trufe negre

Mod de preparare

Carnea batuta felii subtiri,trecuta prin faina se pune la prajit in 50 gr.unt. Se rumenesc pe ambele parti ,se stropeste cu cognacul si se flambeaza.Se pune sare si piper dupa gust.

Se acopera si se lasa la calit.Se adauga untul ramas, putin vin alb, jumatate pahar vin alb, jumatate pahar baza supa si abundent ulei cu trufe negre.


Pe un platou se pun feliile de carne, garnitura de cartofi sau legume, si desupra cateva felii de trufe.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.