Muschiulet de porc umplut cu oua

Portii
6
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 2 muschiuleti de porc
  • 6 oua
  • piper
  • sare
  • marar
  • condiment carne de porc
  • cateva felii de cascaval cat sa acopere lungimea muschiuletilor
  • 50 ml ulei
  • punga pentru cuptor
  • ata

Mod de preparare


Ouale se fierb tare, se curata. In muschiulet se fac din loc in loc gauri cu grija, cat sa intre ouale. Inainte de a pune ouale, se condimenteaza locul unde urmeaza sa fie puse. Dupa ce s-au asezat ouale, se leaga cu grija muschiuletul si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, condiment de carne de porc si marar. Muschiuletii se asaza in punga de cuptor, se pune uleiul si se leaga. Punga asezata intr-o tava se pune in cuptorul preincalzit.
Cand este aproape gata, se da jos ata si se intoarce pe partea cealalta. Bineinteles, se condimenteaza si pe aceasta parte. De data aceasta, se lasa punga deschisa. Spre sfarsit, se adauga felii de cascaval pe muschiulet. Cand s-a topit cascavalul, se scoate muschiuletul si se serveste.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeura

Vazusem aceasta reteta pe Instagram la Benedetta si mi-a placut tare mult ideea asa ca am pus-o in practica. Este de efect si...

Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeura
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti