Telina şi cartofii se curăţă, se spală, se taie cubuleţe şi se pun la fiert în apă cu sare.
Muşchiuleţul de porc se curăţă, apoi se unge cu ulei, se presară cu condimente din abundenţă şi nucă măcinată.
Se pune la fript rapid la foc iute pe toate părţile, apoi se dă la cuptor pe hârtie de copt unsă cu ulei, la foc micuţ. Se lasă cam 20-25 de minute. Se scoate la răcorit, apoi se mai tăvăleşte rapind prin nuca măcinată pentru un aspect frumos.
Se prepara piureul pasând cartofii şi ţelina. Se adaugă untul, nucşoară praf şi un pic de lapte fierbinte, apoi se pune sare dacă mai e nevoie.
Se serveşte muşchiuleţul tăiat felii pe pat de piure.
Poftă bună!
Vazusem aceasta reteta pe Instagram la Benedetta si mi-a placut tare mult ideea asa ca am pus-o in practica. Este de efect si...
Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti