Amestecati usturoiul, ghimbirul, uleiul de soia si zaharul intr-un castron mare, adaugati carnea de strut si lasati la marinat pentru aproximativ 20 min. Incalziti intr-o tigaie uleiul de soia, adaugati legumele si carnea de strut cu tot cu marinata. Se prajeste timp de 5 minute pe fiecare parte, se repeta de doua ori pe fiecare parte.
Inainte de a fi servita se adauga coriandrul si sucul de lamaie.
Se serveste pe un strat de taitei.
Ca urmare a continutului redus de grasimi poate rezulta o friptura oarecum uscata. A nu se confunda cu fragezimea carnii si retineti ca sarea si condimentele absorb umiditatea, asadar asezonati imediat dupa ce a fost despachetata. Carnea de strut trebuie gatita la o temperatura cat mai mare pentru un timp cat mai scurt. O friptura de strut bine gatita trebuie sa fie un pic in sange, suculenta si frageda. Ideal este ca fileul de strut sa fie semi fript.
Daca este tinuta prea mult la foc carnea se va usca prea tare.
Pofta Buna !
Timpi de gatit : (in functie de grosimea taieturii)
Rose : 2 minute / parte
In sange : 3 minute / parte
Mediu : 4 minute / parte
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.