Se spala carnea, se scurge si se pune intr-o tava, cu ulei, supa si sare. Spre sfirsitul inabusirii se adauga condimentele si se stropeste carnea cu vin. Cind carnea este bine patrunsa se scoate, se portioneaza cite doua bucati la portie si se mentine la cald, in sosul format.
Varza se curata de cotoare, se spala in apa rece se taie in fisii subtiri si se pune la calit in untura infierbintata. Se adauga apoi piperul boabe si se introduce la cuptor pentru cca. 40 minute, timp in care se amesteca pentru a nu se lipi de cratita.
Se aseaza in farfurie friptura cu sosul respectiv, peste care se pune varza calita.
Ceva bun pentru micul dejun. Eu le-am umplut cu omleta. Le puteti umplute cu ce doriti.
Cosulete umpluteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti