Friptura de Miel cu Salata

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - una bucata pulpa de miel
  • - morcovi (optional)
  • - patrunjel
  • - usturoi
  • - sare
  • - piper
  • - boia
  • - ulei
  • - un pahar de vin rosu;
  • Pentru Salata:
  • salata verde
  • sare
  • zahar
  • otet
  • ulei

Mod de preparare

Pulpa de miel o condimentam, presaram patrunjel taiat peste ea, usturoiul taiat marunt, ungem cu ulei, in tava punem apa si bucatile de morcov si bagam la cuptor.
In tava se mai adauga din cand in cand apa iar spre final se pune peste friptura un pahar de vin rosu.

Salata o preparam in felul urmaror: spalam bine salata frunza cu frunza, o rupem in trei sau doua bucatele, punem zahar (aprox. 3-4 linguri), se poate pune si miere, sare, otet, ulei si apa, amestecam si in timp ce amestecam strangem salata bine in mana ca si cum am stoarce salata.

Cam atat, este super gustos, nu am scris foarte mult pentru ca am mancat o portie mare si acum sunt destul de gaftuita.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...