Ciolan cu Garnitura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ciolan porc (proaspat)
  • o punga pentru friptura (magica)
  • condimente pt friptura
  • ulei
  • Garnitura:
  • 1 kg cartofi
  • 2-3 linguri ulei
  • delicat
  • verdeata

Mod de preparare

Carnea se unge cu ulei, se freaca cu condimente, se introduce in punga magic, se da la cuptor, cca 90-120 min, la foc potrivit.

Cartofi se taie cuburi, se pun la fiert, in apa si putina sare, iar cand sant fierti, se scot din cratita si se pun intro tava unsa cu ulei, se presara delicat, se amesteca incet sa nu se sfarame, se da la cuptor 15 min, apoi se presara verdeata.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.