Ciolan cu Garnitura

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ciolan porc (proaspat)
  • o punga pentru friptura (magica)
  • condimente pt friptura
  • ulei
  • Garnitura:
  • 1 kg cartofi
  • 2-3 linguri ulei
  • delicat
  • verdeata

Mod de preparare

Carnea se unge cu ulei, se freaca cu condimente, se introduce in punga magic, se da la cuptor, cca 90-120 min, la foc potrivit.

Cartofi se taie cuburi, se pun la fiert, in apa si putina sare, iar cand sant fierti, se scot din cratita si se pun intro tava unsa cu ulei, se presara delicat, se amesteca incet sa nu se sfarame, se da la cuptor 15 min, apoi se presara verdeata.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu dulceata de gogonele

Am pregatit aceste cornuri simple, dar tare bune si aromate de la dulceata de gogonele. 

Desert cornuri cu dulceata de gogonele
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj