Ciolanul curatat se sareaza si pipereaza din abundenta si se prajeste pe toate partile in untura. Se scot separat ciolanel si se pune in vasul in care s-a prajit ceapa taiata in 4 si usturoiul taiat si el la calit 3-4 minute.
Se aseaza peste ceapa din nou ciolanele prajite, se toarna peste berea si supa de carne atat cat sa fie ciolanele acoperite ,se acopera vasul cu un capac si se da la cuptor unde se lasa la prajit cca. 2-3 ore. Cam dupa o ora se verifica ciolanul si se intoarce. Daca mai e nevoie se mai poate adauga supa sau apa.
Este gata facut cand furculita patrunde usor in ciolan. Se lasa in ultimele 10 minute descoperit in cuptor.
Se serveste cu pireu de cartofi , sau cartofi natur impreuna, si cu muraturi.
Reteta de aluat este cel de la cornurile bratislava. Diferenta dintre cele doua retete este ca am tinut tava cu cornurile...
Croissante cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.