Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste pe un pic de ulei.
Cascavalul il taiem pe lungime tip bastonase. Carnatii ii crestam pe lungime in asa fel sa nu ii strapungem.
Ungem crestatura cu mustar, adaugam putina ceapa prajita iar deasupra cepei punem fasiile de cascaval si deasupra punem ketchup si daca mai incape mai punem restul de ceapa prajita.
Invelim deschizatura cu fasiile de slanina afumata si le prindem cu scobitori.
Prajim carnatii la gratar aproximativ 10 minute intorcandu-i de mai multe ori pana slanina e prajita si cascavalul incepe sa se topeasca.
Carnaciorii astfel prajiti se pot servi in bagheta asemeni unui hot- dog sau individual cu un surplus de mustar.
Chiar de e cald afara, o supa usoara de pui tot merge, nu-i asa?
Supa de pui cu taiteiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.