Carnati Umpluti la Gratar

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati carnaciori afumati mai grosi si mai lungi (carnaciorii Trandafiri)
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri mustar iute (sau dulce)
  • 2 linguri ketchup
  • 1 ceapa mica
  • felii de slanina taiata subtire

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste pe un pic de ulei.

Cascavalul il taiem pe lungime tip bastonase. Carnatii ii crestam pe lungime in asa fel sa nu ii strapungem.

Ungem crestatura cu mustar, adaugam putina ceapa prajita iar deasupra cepei punem fasiile de cascaval si deasupra punem ketchup si daca mai incape mai punem restul de ceapa prajita.

Invelim deschizatura cu fasiile de slanina afumata si le prindem cu scobitori.

Prajim carnatii la gratar aproximativ 10 minute intorcandu-i de mai multe ori pana slanina e prajita si cascavalul incepe sa se topeasca.

Carnaciorii astfel prajiti se pot servi in bagheta asemeni unui hot- dog sau individual cu un surplus de mustar.


Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.