1. Intai preincalzeste cuptorul la 180°c si pregateste tava ungand-o cu unt.
2. Intr-un bol curat si uscat, pune faina, praful de copt, cacaua si sarea. Amesteca.
3. In alt bol, bate ouale cu zaharul, romul si zaharul vanilat. Apoi adauga untul topit, laptele si apoi ingredientele uscate de mai sus. Mixeaza totul intai la o treapta mica sau foloseste o paleta cu care sa amesteci, apoi foloseste mixerul pentru cca. 5 minute
4. Toarna toata mixtura in vasul deja pregatit (eu folosesc o forma rotunda cu fund detasabil de 23cm diametru) si arunc-o in cuptor pt 10 minute.
5. Dupa ce au trecut cele 10 minute, scoate prajitura si pune-i deasupra bucatele de ciocolata si fructele de padure, apoi arunc-o inapoi in cuptor pentru inca 30 minute.
6. Se serveste rece langa o cafea sau o cupa de inghetata de vanilie.
Trebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.
Placinte ardelenesti cu branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.