Trufe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -200 g de ciocolata de post (varianta amaruie cea care are doar unt de cacao)
  • -70 g margarina vegetala
  • -1 lg de apa
  • -2 lg whisky
  • -cacao
  • eu am pus optional 5-6 lg de frisca batuta vegetala care mi-a ramas de la alta prajitura
  • iar eu whisky-ul l-am scos pentru ca am facut pentru copii
  • desi cred ca 1 lg nu avea nimic

Mod de preparare

Topim pe aburi ciocolata impreuna cu margarina si apa, amestecand cotinuu pana se formeaza o masa uniforma. Dupa ce s-a racit o introducem in congelator cam 30 min pana se intaresre de tot. O urmariti sa nu inghete.

Formam trufele si le dam prin cacao.
Pana in momentul serviri se pasteaza in frigider.
Sper sa va placa!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.