Trufe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galbenus ou
  • 250 gr zahar pudra
  • 250 gr unt
  • esenta de rom
  • cacao

Mod de preparare

Se freaca galbenusul cu zaharul pudra; se pune o lingurita de esenta de rom, apoi untul si 2 lingurite de cacao. Se freaca pana cand se ajunge la omogenitate.
Apoi se formeaza bomboane rotunde cu lingurita si se tavalesc prin cacao. Se aseaza pe farfurie ori pe hartie speciala de bomboane.
Sunt foarte ducli si se servesc cu apa.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte ardelenesti cu branza

Trebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.

Placinte ardelenesti cu branza
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.