Torta Della Nonna

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 300 g marzipan
  • 6 oua
  • 250 g ricotta
  • coaja de lamiie si de portocala rasa
  • 30 g faina
  • sare
  • vanilie

Mod de preparare

Untul se freaca cu pasta de marzipan, se adauga pe rind ouale, brinza ricotta, coaja de lamiie si de portocala, iar la sfirsit faina. Se toarna totul intr-o forma rotunda (24 cm) tapetata. Se coace 25-30 de minute la 175 de grade.

Inainte de a o baga la cuptor se poate decora cu migdale sau cu fistic. Se pudreaza cu zahar.

Pere posate in vin

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Varza noua calita in tuci