Tort Tiramisu reţetă originală
Batem frisca lichida cu cele doua pliculete de zahar vanilat .
Galbenusurile le mixam cu zaharul pudra pana devin ca o crema.
In crema de galbenusuri incorporam frisca batuta, amestecand usor cu un tel sau cu mixerul la viteza mica.
Intr-o forma de tort cu inel detașabil (23cm), asezam la baza si pe margini pișcoturi insiropate in cafeaua amestecata cu lichiorul tiramisu. Punem jumatate din crema de mascarpone, inca un strat de pișcoturi insiropate și apoi restul de crema. Pudram cu cacao.
Dam la rece pentru 2- 3 ore. Pofta buna!
Un desert usor si rafinat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.