Se prepara un pandispan, rece se taie in 2.
Din cana de zahar si cana de apa (se fierb)+ nesul se pregateste siropul.
Frisca se bate, mascarpone se amesteca cu nesul, cu romul.
Intr-o tigaita se prepara sarlota. Ouale + laptele diluat in 2 linguri de apa + zaharul, se tin pe foc pina se dizolva zaharul se adauga si gelatina (care a fost pusa la hidratat), se amesteca in continuare pina se dizolva si gelatina.
Se lasa la racit. Frisca + crema de mascarpone in care am pus nesul si aroma + sarlota se amesteca. Intr-o forma de tort cu inel detasabil se monteaza tortul. Se imbraca forma cu hartie, fundul si inelul.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.